Lowell materiaalipankki

Lowellin webinaarit, tutkimukset, oppaat ja laskurit avuksesi vastuulliseen luotonhallintaan ja liiketoiminnan kehittämiseen. Ilmoittaudu webinaarien kutsulistalle täältä, niin saat automaattisesti kutsun webinaareihin.

Tutkimus

Lowell Analyysi kevät 2023

taloushallinto

Tuoreen Lowell Analyysin mukaan yritysten velkaantumistilanteessa on näkyvissä muutoksia. Analyysi osoittaa, että etenkin konkurssien määrä on nousussa ja niiden määrä on kasvanut merkittävästi etenkin kevään 2023 aikana.

Lue lisää
Webinaari

Lowell ja Kivra - digitaalisen yhteistyön tuomat edut

taloushallinto

Huhtikuun alusta Lowellin asiakkailla on ollut mahdollisuus ottaa Kivra käyttöön laskujen lisäksi myös maksumuistutukset sekä perintäkirjeet toimituskanavaksi kuluttaja-asiakkailleen. Uudella palvelulla laskujen saatavienhallinta tehostuu ja paperipostin vähentyessä kustannukset laskevat.

Lue lisää
Webinaari

Ajankohtainen ja muuttuva lainsäädäntöympäristö 2023

compliance

Lainsäädäntöön on tehty viime aikoina useita muutoksia suomalaisten ylivelkaantumisen estämiseksi. Nämä vaikuttavat käytännössä kaikkien yritysten toimintaan.

Lue lisää
Tutkimus

Lowell Analyysi H2 2022

luotonanto

H2 2022 Lowell Analyysin mukaan yritysten maksukyky on parempi kuin ennen pandemiaa, mutta kuluttajien velan kokonaismäärä kasvaa edelleen tasaisesti.

Lue lisää
Webinaari

Mitä velkojan tulee tietää velkajärjestelystä

compliance

Webinaarissa käsitellään kesällä 2022 voimaan tullutta uudistunutta velkajärjestelylakia yleisellä ja käytännöllisellä tasolla.

Lue lisää
Tapahtuma

The Lowell Day 2022

taloushallinto

THE LOWELL DAY 2022 Lowell Day -aamiaisseminaarissa käsittelyssä talous, kriisit ja muutosjohtaminen. Maailman talous on muutosten kourissa – mutta mikä on Suomen talouden nykyinen tila ja miltä tulevaisuus mahdollisesti näyttää? Entä mikä on suomalaisten maksukyvyn tila? Kuinka tärkeä rooli johtamisella ja tiimityöskentelyllä on näinä aikoina?

Lue lisää