Lowell materiaalipankki

Lowellin webinaarit, tutkimukset, oppaat ja laskurit avuksesi vastuulliseen luotonhallintaan ja liiketoiminnan kehittämiseen. Ilmoittaudu webinaarien kutsulistalle täältä, niin saat automaattisesti kutsun webinaareihin.

Tutkimus

Lowell Analyysi H2 2022

luotonanto

H2 2022 Lowell Analyysin mukaan yritysten maksukyky on parempi kuin ennen pandemiaa, mutta kuluttajien velan kokonaismäärä kasvaa edelleen tasaisesti.

Lue lisää
Webinaari

Mitä velkojan tulee tietää velkajärjestelystä

compliance

Webinaarissa käsitellään kesällä 2022 voimaan tullutta uudistunutta velkajärjestelylakia yleisellä ja käytännöllisellä tasolla.

Lue lisää
Tapahtuma

The Lowell Day 2022

taloushallinto

THE LOWELL DAY 2022 Lowell Day -aamiaisseminaarissa käsittelyssä talous, kriisit ja muutosjohtaminen. Maailman talous on muutosten kourissa – mutta mikä on Suomen talouden nykyinen tila ja miltä tulevaisuus mahdollisesti näyttää? Entä mikä on suomalaisten maksukyvyn tila? Kuinka tärkeä rooli johtamisella ja tiimityöskentelyllä on näinä aikoina?

Lue lisää
Webinaari

Perinnän peruskoulu kiinteistömanagereille ja vuokranantajille

luotonanto

Koulutuksessa käydään läpi kaikki oleellinen mitä vuokranantajan pitää tietää perinnästä. Alkaen asiakkaan valinnasta, yleisiä asioita perinnästä, perinnän suunnittelusta ja miten erityistilanteita hoidetaan. Koulutuksessa on myös käytännön esimerkkejä tapauksista

Lue lisää
Webinaari

Kivralla vauhtia maksujen saatavienhallintaan

taloushallinto

Lowellin yritysasiakkaat voivat ottaa Kivran käyttöön laskujen toimituskanavaksi kuluttaja-asiakkailleen. Yhteistyön tavoitteena on tarjota Lowellin yritysasiakkaille uusi ja ketterä kanava laskujen toimittamiseen.

Lue lisää
Tutkimus

Lowell Analyysi - kevät 2022

taloushallinto

Kevään 2022 Lowell Analyysi kuvaa suomalaisten maksukäyttäytymisen muutosta.

Lue lisää