Lowell materiaalipankki

Lowellin webinaarit, tutkimukset, oppaat ja laskurit avuksesi vastuulliseen luotonhallintaan ja liiketoiminnan kehittämiseen. Ilmoittaudu webinaarien kutsulistalle täältä, niin saat automaattisesti kutsun webinaareihin.

Webinaari

Konkurssit ja niiden ennakointi

taloushallinto

Konkurssiin voidaan asettaa yritys, joka ei pysty maksamaan velkojaan. Webinaarissa perehdytään siihen, mitä sopimukselle ja saataville tapahtuu konkurssissa. Ja miten konkursseja voidaan ennakoida tehokkaasti. Lisäksi syvennytään velkojan oikeuksiin ja velvollisuuksiin maksukyvyttömyystilanteissa sekä siihen, miten tällaisissa tilanteissa kannattaa toimia.

Lue lisää
Opas

Puhutaan luotolla maksamisesta opetusmateraali

oma talous

Puhutaan luotolla maksamisesta -opetusmateriaalin avulla Lowell haluaa lisätä nuorten tietoa ja ehkäistä velkaantumisriskiä. Materiaali on tarkoitettu 7.-9.-luokkalaisille ja lukiolaisille. Lataa opetusmateriaali ilmaiseksi tältä sivulta.

Lue lisää
Webinaari

Yrityssaneeraus ja maksukyvyttömyyden ennakointi

palvelukokemus

Yrityksen maksukyvyttömyyden ennakointi alkaa aktiivisesta asiakaskannan seurannasta. Jos yrityksen maksuviiveet lisääntyvät, ennakoi se kasvanutta luottoriskiä. Talousvaikeuksiin joutuneelle yritykselle saneeraus on keino tervehdyttää liiketoiminta elinkelpoiseksi. Webinaarissa syvennytään maksukyvyttömyyden ennakointiin ja yrityssaneerausmenettelyyn

Lue lisää
Tutkimus

Lowell Analyysi kevät 2023

taloushallinto

Tuoreen Lowell Analyysin mukaan yritysten velkaantumistilanteessa on näkyvissä muutoksia. Analyysi osoittaa, että etenkin konkurssien määrä on nousussa ja niiden määrä on kasvanut merkittävästi etenkin kevään 2023 aikana.

Lue lisää
Webinaari

Lowell ja Kivra - digitaalisen yhteistyön tuomat edut

taloushallinto

Huhtikuun alusta Lowellin asiakkailla on ollut mahdollisuus ottaa Kivra käyttöön laskujen lisäksi myös maksumuistutukset sekä perintäkirjeet toimituskanavaksi kuluttaja-asiakkailleen. Uudella palvelulla laskujen saatavienhallinta tehostuu ja paperipostin vähentyessä kustannukset laskevat.

Lue lisää
Webinaari

Ajankohtainen ja muuttuva lainsäädäntöympäristö 2023

compliance

Lainsäädäntöön on tehty viime aikoina useita muutoksia suomalaisten ylivelkaantumisen estämiseksi. Nämä vaikuttavat käytännössä kaikkien yritysten toimintaan.

Lue lisää