Lowell materiaalipankki

Lowellin webinaarit, tutkimukset, oppaat ja laskurit avuksesi vastuulliseen luotonhallintaan ja liiketoiminnan kehittämiseen. Ilmoittaudu webinaarien kutsulistalle täältä, niin saat automaattisesti kutsun webinaareihin.

Webinaari

Kivralla vauhtia maksujen saatavienhallintaan

taloushallinto

Lowellin yritysasiakkaat voivat ottaa Kivran käyttöön laskujen toimituskanavaksi kuluttaja-asiakkailleen. Yhteistyön tavoitteena on tarjota Lowellin yritysasiakkaille uusi ja ketterä kanava laskujen toimittamiseen.

Lue lisää
Tutkimus

Lowell Analyysi - kevät 2022

taloushallinto

Kevään 2022 Lowell Analyysi kuvaa suomalaisten maksukäyttäytymisen muutosta.

Lue lisää
Webinaari

Mitä velkojan tulee tietää perintälain uudistuksesta

compliance

Webinaarissa käydään läpi perintälain ajankohtaisia uudistuksia ja sen käytännön vaikutuksista velkojalle.

Lue lisää
Webinaari

Ajankohtainen ja muuttuva lainsäädäntöympäristö

compliance

Webinaarissa syvennytään lainsäädäntöympäristön muutoksiin ja keskeisiin lainsäädäntöhankkeisiin, jotka vaikuttavat yrityksen luotonantoon ja riskienhallintaan.

Lue lisää
Webinaari

Vuorovaikutustaitojen merkitys liiketoiminnassa

palvelukokemus

Muutoksen aikaansaamiseksi tarvitaan motivaatiota, volitiota ja onnistunutta vuorovaikutusta. Webinaarissa pysähdytään tarkastelemaan omia vuorovaikutustaitoja ja niiden merkitystä liiketoiminnan tavoitteiden saavuttamisessa.

Lue lisää
Tutkimus

Lowell Analyysi - syksy 2021

luotonanto

Yritysten velkamäärän kehitys on taittumassa ja talous osoittaa tervehtymisen merkkejä. Syksyn 2021 Lowell Analyysi kuvaa maksukäyttäytymisen muutosta ja kokonaisvelkamäärän kehitystä, ja pohjautuu kattavaan Lowellin tietokantaan.

Lue lisää