Lowell materiaalipankki

Lowellin webinaarit, tutkimukset, oppaat ja laskurit avuksesi vastuulliseen luotonhallintaan ja liiketoiminnan kehittämiseen. Ilmoittaudu webinaarien kutsulistalle täältä, niin saat automaattisesti kutsun webinaareihin.

Webinaari

Compassion – kohtaamisen taito

palvelukokemus

Myötätunto on yksi Lowellin arvoista ja se auttaa meitä kohtaamaan jokaisen asiakkaamme inhimillisesti. Webinaarissa keskitytään laadukkaan vuorovaikutuksen merkitykseen yrityselämässä ja omien vuorovaikutus- ja empatiataitojen kehittämiseen.

Lue lisää
Tutkimus

Lowell Analyysi - kevät 2021

luotonanto

Yritykset ja kuluttajat yhä velkaantuneempia koronavuoden jälkeen. Kevään 2021 Lowell Analyysi kuvaa maksukäyttäytymisen muutosta ja kokonaisvelkamäärän kehitystä, ja pohjautuu kattavaan Lowellin tietokantaan.

Lue lisää
Webinaari

One year with pandemic – Financial impacts on Nordic households

oma talous

Webinar deepen your understanding of how Covid-19 has affected to Nordic households' financial situation and how consumers have experienced the year with pandemic.

Lue lisää
Webinaari

Yrityssaneeraus ja maksukyvyttömyyden ennakointi

compliance

Yrityksen maksukyvyttömyyden ennakointia alkaa aktiivisesta asiakaskannan seurannasta. Webinaarissa syvennytään maksukyvyttömyyden ennakointiin ja yrityssaneerausmenettelyyn.

Lue lisää
Tutkimus

Lowellin maksukykybarometri - kevät 2021

oma talous

Koronapandemian pitkittyessä suomalaiset näkevät oman taloudellisen tilanteensa muita pohjoismaalaisia heikompana, selviää Lowellin maksukykybarometrista.

Lue lisää
Webinaari

Suomalaiset yritykset ja luotonhallinnan tulevaisuus

taloushallinto

Virtuaalisessa paneelikeskustelussa yritysten kilpailukyvyn varmistamisesta keskustelevat Perheyritysten liiton Auli Hänninen, Lowellin Juho Ylinen ja Seppo Lahtinen.

Lue lisää