Lowell materiaalipankki

Lowellin webinaarit, tutkimukset, oppaat ja laskurit avuksesi vastuulliseen luotonhallintaan ja liiketoiminnan kehittämiseen. Ilmoittaudu webinaarien kutsulistalle täältä, niin saat automaattisesti kutsun webinaareihin.

Tuleva webinaari - 08.12.2021

Ajankohtainen ja muuttuva lainsäädäntöympäristö

compliance

Webinaarissa syvennytään lainsäädäntöympäristön muutoksiin ja keskeisiin lainsäädäntöhankkeisiin, jotka vaikuttavat yrityksen luotonantoon ja riskienhallintaan.

Lue lisää
Tuleva webinaari - 25.11.2021

Vuorovaikutustaitojen merkitys liiketoiminnassa

palvelukokemus

Muutoksen aikaansaamiseksi tarvitaan motivaatiota, volitiota ja onnistunutta vuorovaikutusta. Webinaarissa pysähdytään tarkastelemaan omia vuorovaikutustaitoja ja niiden merkitystä liiketoiminnan tavoitteiden saavuttamisessa.

Lue lisää
Tutkimus

Lowell Analyysi - syksy 2021

luotonanto

Yritysten velkamäärän kehitys on taittumassa ja talous osoittaa tervehtymisen merkkejä. Syksyn 2021 Lowell Analyysi kuvaa maksukäyttäytymisen muutosta ja kokonaisvelkamäärän kehitystä, ja pohjautuu kattavaan Lowellin tietokantaan.

Lue lisää
Webinaari

The Lowell Day

luotonanto

Yrityksen menestys syntyy hyvinvoivista ihmisistä. Virtuaalisessa Lowell Day:ssa yrityksen kilpailukyvyn varmistamisesta haastavassa toimintaympäristössä puhuvat Aki Kangasharju, Harri Gustafsberg ja Juho Ylinen.

Lue lisää
Webinaari

Compassion – kohtaamisen taito

palvelukokemus

Myötätunto on yksi Lowellin arvoista ja se auttaa meitä kohtaamaan jokaisen asiakkaamme inhimillisesti. Webinaarissa keskitytään laadukkaan vuorovaikutuksen merkitykseen yrityselämässä ja omien vuorovaikutus- ja empatiataitojen kehittämiseen.

Lue lisää
Tutkimus

Lowell Analyysi - kevät 2021

luotonanto

Yritykset ja kuluttajat yhä velkaantuneempia koronavuoden jälkeen. Kevään 2021 Lowell Analyysi kuvaa maksukäyttäytymisen muutosta ja kokonaisvelkamäärän kehitystä, ja pohjautuu kattavaan Lowellin tietokantaan.

Lue lisää